Cautare

3791 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (3.40 secunde)
Furnizorul de echipamente sportive Joma a cerut falimentul firmei pentru o datorie de aproape 200.000 de euro.George Ilinca a devenit de ieri martor-cheie în procesul de faliment pe care societatea EURO EXPO Târgu Mures l-a intentat SC FOTBAL CLUB U Craiova SA, firma care administreaza în prezent Universitatea Craiova, echipa-fanion a Olteniei.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Am luat aceasta decizie din cauza deciziilor prin care trece printul", a declarat pentru Mediafax, George Arion, presedintele director general al societatii Publicatiile Flacara SA..
George Popescu a decedat, miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a luptat mai mult de un an cu boala necrutatoare.
Un judecator a facut opinie separata si a cerut condamnarea lui George Becali la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an de inchisoare pentru fals in inscrisuri private, cu executarea pedepsei celei mai grele.
Libertate pentru George Becali! ... Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
Cristian Tecu, George Porancea si Catalin Neacsu, membrii Expeditiei Romanesti, Annapurna 2014 s-au intors acasa dupa aventura din Himalaya.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari!
AGERPRES informeaza ca Actorul George Ivascu este audiat la DNA! Directorul Teatrului Metropolis din Capitala, actorul George Ivascu, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres.
Astazi este ziua ta - George Mihaita (Autor: ... Ei bine, parca prins intre aceste doua definitii, toata viata actorul George Mihaita a fost adolescentul cu un buchet de haz la ureche.
"Romanul George Becali este un detinut politic, la fel ca ucraineanca Iulia Timosenko". ... Iulia Timosenko si George Becali.
Titlu doctor Honoris Causa pentru George Maior. ... D.Tapalaga) Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis.
FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Prin aducerea fostului senator PSD George Maior la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), presedintele Basescu a reusit sa dea trei lovituri dintr-o data:
Becali George, care se afla intr-un autoturism marca Rolls-Roys, precum si un echipaj auto din cadrul D.G.J.M.B..
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
google-analytics.com